.healthcare Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .healthcare Domains

The .HEALTHCARE domain name is applicable to any healthcare related-website. It could be used by businesses as a specific domain for their employee health care information, or it could be used to create a unique and branded address for clinics or medical care facilities.

Why choose a .HEALTHCARE domain?

  • .HEALTHCARE could also be used for healthcare blogs, news about new medical policies, general wellness websites, and anything else that applies to the word “healthcare.”
  • .HEALTHCARE has no restrictions on registrations. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.