.hockey Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .hockey Domains

Whether your preference is on the field or on the ice, hockey is a pastime enjoyed by people everywhere. .HOCKEY is a great domain for players, teams, sports suppliers, or passionate fans.

Why choose a .HOCKEY domain?

  • Professional and minor league hockey teams can share player information, game scores, and other facts and figures on a professional looking platform.
  • Hockey fans can come together to share news or participate in fantasy leagues on a .HOCKEY domain.
  • Sports stores or hockey suppliers can create websites with .HOCKEY to show web visitors especially what their specialty is.