.HOMES Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .HOMES Domains

When it comes to real estate, it’s all about location both offline and online. The .HOMES domain is ideal for listing details about your home during a for-sale-by-owner deal, showcasing your clients’ homes as a real estate agent, or offering home decor tips as an interior design blogger.

Why choose a .HOMES domain?

  • .HOMES is now available for anyone to register, so you can grab yours whether you’re a real estate mongol or just an architecture junkie.
  • Create a home-focused blog that shares interior design tips, talks about real estate investing, or details the process of flipping houses.
  • Use .HOMES for your real estate business, offering virtual tours and details for all of your listings in one convenient place.