.hospital Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .hospital Domains

Hospitals around the country that provide emergency care can provide the information patients and their loved ones need with a .HOSPITAL domain. It’s a relevant domain space for healthcare providers, volunteers, support groups, and more.

Why choose a .HOSPITAL domain?

  • Hospitals can create an online presence that people recognize and trust by using a .HOSPITAL domain ending.
  • Hospital-based volunteer programs can recruit new members and share updates through their own website.
  • Hospitals can save space to the left of the dot by integrating a prime keyword into their URL (i.e. HealthyHearts.hospital instead of HealthyHeartsHospital.com)