.house Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .house Domains

.HOUSE is particularly useful for anyone in the housing industry, such as real estate professionals, inspectors, and contractors. It’s also great for businesses with “House” in their name.

Why choose a .HOUSE domain?

  • Designers can use .HOUSE to offer their best tips for decorating a home or starting a DIY project.
  • Realtors can use .HOUSE to create a memorable domain name for their listings.
  • Many businesses, organizations, and non-profits have a name that ends with “House.” The .HOUSE extension allows you to register the matching domain name.
  • There are no restrictions on .HOUSE domain names. Anyone can register for any purpose.