.immobilien Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .immobilien Domains

“Immobilien” is one of the most searched German-language terms in the real estate industry, and it’s instantly recognizable to industry professionals. Brokers, agents, mortgage lenders, insurance firms, and anyone else involved in real estate can benefit from a .IMMOBILIEN domain name.

Why choose a .IMMOBILIEN domain?

 • A .IMMOBILIEN domain instantly communicates the who, what, and where of your website. Users will know it’s focused toward real estate in Germany.
 • .IMMOBILIEN brands your site with credibility and professionalism—a crucial factor for real estate-related websites.
 • There are several extensions that compliment .IMMOBILIEN, like .HAUS, .KAUFEN, and .GMBH.

How to use your .IMMOBILIEN domain

 • REAL ESTATE AGENTS
  Connect with clients looking to purchase property or highlight the real estate you’re selling through a .IMMOBILIEN website.
 • MORTGAGE LENDERS
  Find prospective homeowners or those looking to refinance by using a domain that is also a powerful keyword.
 • HOMEOWNERS
  Those interested in putting their property on the market themselves can gain more exposure for their property by creating an online listing.
 • INVESTORS
  Find properties that you’re interested in adding to your portfolio through a .IMMOBILIEN site that connects sellers with investors.