.IN Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


.IN is the ccTLD (country code top level domain) and the internet country code for India. It is one of the fastest growing ccTLDs available.

About .IN Domains

The liberalization of registration rules in 2005 led to a drastic increase in .IN registrations. The .IN domain is now one of the fastest growing ccTLDs available.

The .IN domain name presents a great opportunity for local and international companies wanting to represent their business in India. Local domain names give your company a professional image, which demonstrates proof of your commitment to local customers. By targeting the local Indian market, you can maximize your company’s revenues.

Why choose a .IN domain?

  • Increasing adoption among Indian population.
  • .IN can be used as an abbreviation for “internet.”
  • .IN creates great opportunities for clever domain hacks, like conta.IN, pumpk.IN, or zeppel.IN.