.ink Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .ink Domains

.INK is a New Domain extension that appeals directly to tattoos and other ink-related topics. Whether you’re looking for a new way to market your tattoo parlor or you’re just a body art enthusiast, .INK provides a secure, branded namespace.

Why choose a .INK domain?

  • Though .INK is primarily targeted toward tattoo-related websites, it has other applications. Ink manufacturers and retailers can use .INK to promote their products. It also lends itself to domain hacks, like haveadr.ink or whatdoyouth.ink.
  • The .INK extension is open and unrestricted. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.