.IS Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .IS Domains

The .IS Domain is the official country code domain extension for Iceland with the ISNIC Registry, but most notably recognized as a domain hack for link shorteners.

Link storteners are by no means a new phenomenon, but today’s brands are finding value in using Country Code Domains like .IS domain for a creative and custom url for their brand. A .IS Domain Name is short, professional and memorable helping your brand differentiate yourself from the competition.

Have you ever noticed how many words end with IS? There’s taxis, zombis, corgis and rabbis to name a few! Word play and hack your brand name into a shorter URL and become an early adopter of the trendy .IS Domain.