.jewelry Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .jewelry Domains

Fashion enthusiasts rejoice! .JEWELRY allows you to customize your website with a domain that shows your appreciation for the finer things in life. From fine jewelry to costume, .JEWELRY differentiates your website from its competitors with a domain that shines.

Why choose a .JEWELRY domain?

  • Let your website visitors know exactly what you are passionate about with a domain that provides information and context for your business.
  • Define your industry or product base before a visitor even reaches your website.
  • Create a professional first impression with an industry-specific domain.