.JP Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


The .JP domain is the internet country code top-level domain (ccTLD) for Japan. It is an increasingly popular extension for companies that conduct business in Japan.

About .JP Domains

The .JP domain has become extremely popular within Japanese borders in addition to companies that conduct business in Japan. Registering a .JP domain can be extremely important for several reasons, including protecting your trademark, developing a business presence in Japan, growing your Japanese business, and gaining Japanese confidence. If your company is looking to grow business in the Japanese market, registering a .JP domain could be a great head-start!

Why choose a .JP domain?

  • A .JP domain name demonstrates your commitment to Japanese customers.
  • Second-level .JP domain registrations require a Japanese mailing address.
  • Protect your trademarks by registering the .JP version.

Additional Registration Requirements: There are several restrictions to registering a .JP domain. Second-level registrations must have a Japanese mailing address. Third-level registrations can have varying rules depending on which second-level name they are beneath.