.juegos Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .juegos Domains

Online games are a popular pastime for people around the world. Now, the .JUEGOS domain can connect Spanish-speakers with websites dedicated to providing hours of entertainment. Whether your website is primarily in Spanish or another language, businesses of all kinds can benefit from the domain.

Why choose a .JUEGOS domain?

  • Gaming websites that cater to Spanish-speakers can use the domain to define their services and to create a memorable website address.
  • Gaming websites that are primarily in another language can bring in a new audience by creating a .JUEGOS subdomain that translates the website to Spanish
  • .JUEGOS can also be used as a subdomain to house games on Spanish websites for TV shows, entertainment, and more.