.kitchen Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .kitchen Domains

There are a million possibilities with .KITCHEN domains. You could use .KITCHEN for a food and cooking blog, a restaurant website, or a kitchen remodeling firm.

Why choose a .KITCHEN domain?

  • .KITCHEN is great for getting your restaurant’s menu online or blogging about your favorite recipes.
  • It’s common for a restaurant name to include the word “kitchen,” so turn your restaurant into a domain! Think “green.KITCHEN” or “mikes.KITCHEN.”
  • .KITCHEN has no restrictions and is available to everyone.