.LI Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .LI Domains

.LI is the official domain for Liechtenstein, and is commonly used by individuals and organizations located in the country. However, .LI is available for anyone to register, so it can also be used for “domain hack” purposes to create words or phrases that end with “li” within the URL.

Why choose a .LI domain?

  • Individuals, businesses, or organizations located in Liechtenstein can use the .LI ccTLD to show visitors where they are located.
  • Use .LI as a domain hack for any word or phrase that ends in “li” without taking up any additional characters.
  • As one of the original country-code top-level domains, enjoy the trust that the .LI extension offers.