.lighting Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .lighting Domains

There’s a huge range of possibilities for a .LIGHTING domain name. It’s an open registry gTLD, so it can be used for any type of website.

Why choose a .LIGHTING domain?

  • .LIGHTING is perfect for photographers, designers, architects, engineers, gardeners, urban planners, make-up artists, and theatre set developers.
  • If you have a lighting business that you want to bring online, a .LIGHTING domain name is a no-brainer.

.LIGHTING is an open registry gTLD, meaning it can be used for any type of website, which is perfect for the lighting industry, since it covers many different fields of work. .LIGHTING is perfect for photographers, designers, architects, engineers, gardeners, urban planners, make-up artists, theatre set developers, or manufacturers and distributors of lighting systems – really, anyone whose business it is to shed light on the expansive field of lighting.