.management Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .management Domains

There are businesses all over the world that have “management” in their name. Property management companies, data management services, human resources companies, and any other business that uses the word “management” can take advantage of a .MANAGEMENT domain.

Why choose a .MANAGEMENT domain?

  • .MANAGEMENT domains are ideal for any business, organization, or individual that focuses on effective and efficient management of resources.
  • Tech companies, financial planners, and staffing services could all benefit from a .MANAGEMENT domain.
  • Anyone can register a .MANAGEMENT domain name for any purpose—it is an open TLD with no restrictions.