.MARKET Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .MARKET Domains

A .MARKET domain name could apply to any place where goods are bought and sold. It could be a website for an online marketplace, or it could be used for websites with information about farmers markets or flea markets.

Why choose a .MARKET domain?

 • If you’re creating a website for a business that has “Market” in its name—like a grocery store or farmers market—you can register a .MARKET domain name and avoid having any unnecessary words or characters.
 • There’s great availability for .MARKET domain names, so you stand a great chance of getting the exact domain name you want.

How to use your .MARKET domain

 • ECOMMERCE OWNERS
  Show customers what your store is about with a .MARKET domain. If your business name ends with “market,” you can also take advantage of a shorter domain.
 • INDIVIDUALS
  Sell your goods from your own personal store with a .MARKET website.
 • COLLECTORS
  Connect with other buyers and sellers of niche goods as you collaborate with other collectors.
 • BRICK-AND-MORTAR SHOPS
  Take your business online with an eCommerce store. Or, share updates, sales, or contact information for your brick-and-mortar store.