.media Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .media Domains

From a first glance, the .MEDIA domain tells internet users who you are and what you do. The .MEDIA domain is being enthusiastically adopted by media outlets and journalists looking to boost their online presence. In a time of fake news running rampant online, it is essential that people know they are getting reliable information. .MEDIA domains are credible and targeted, giving your brand an instant affiliation with current and accurate news. .MEDIA domains are attention-grabbing, adding a serious boost to your personal and professional brand.

A .MEDIA domain name is short, professional and memorable helping you improve your search engine rank with keywords directly in the URL. It’s no doubt that someone searching for news online is more likely to click on a link that has the .MEDIA keyword in the domain name and as we know every click on organic search results means dollars saved in paid marketing – and that’s a big win!

The future of the internet is new and precise domain names that give customers a taste of your brand before they even visit your website. Establish yourself as an industry leader and early adopter, enhance your online marketing, and differentiate your brand from the competition with a .MEDIA domain, the namespace dedicated to the media.