.men Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .men Domains

If you’re a guy’s guy, .MEN is the domain name for you. Companies can create a section of their website solely for men’s products, and other companies who want to appeal to men can also take advantage of the domain. But .MEN is not just for the gentlemen out there—it can be used to create creative domains too.

Why choose a .MEN domain?

  • Apparel stores or other companies can use a .MEN subdomain to create a separate section for their male customers.
  • Products that are specifically geared towards men can show their intentions by using a .MEN domain.
  • Think outside of the box by registering a more creative domain with .MEN, like fire.men, business.men, or wo.men.