.miami Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .miami Domains

Love it or hate it, Miami is a popular destination for tourists and residents alike. As a geodomain, .MIAMI can be used by local businesses in the area to get more customers through their doors. It can also be used as a subdomain for travel agencies or companies with Miami offices.

Why choose a .MIAMI domain?

  • Real estate agents who sell property in Miami can use the domain to list homes and commercial spaces that are in the area.
  • Travel agencies or tourism boards can showcase Miami and all it has to offer as a vacation destination.
  • Businesses in the city can appeal to both locale and travelers with a .MIAMI domain name.