.mobi Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .mobi Domains

Registering a .MOBI domain is a great way to make your business’s presence known on the mobile web.

Why choose a .MOBI domain?

  • A .MOBI extension tells your customers that your website is optimized for mobile devices.
  • MOBI is financially backed and sponsored by Google, Microsoft, Samsung, Visa, and several other leading technology companies.

There are no restrictions for registering .MOBI domain names

Anyone can register .MOBI domain names. However, because .MOBI is meant for mobile devices, registrants must adhere to mobile-compatibility style guidelines. This ensures that all websites that use the .MOBI extension are optimized for easy viewing on mobile devices such as cell phones and tablets.