.moe Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .moe Domains

Do you love anime and manga? Then chances are you’re familiar with the Otaku culture and the term “moe,” which originally meant “geek,” but is now used to signify something being cute or aesthetically pleasing. Now you can create an online presence that incorporates “moe” into your domain name.

Why choose a .MOE domain?

  • In order to represent this important cultural realm, and to provide a digital hub for the Otaku community, .MOE provides a specific and relevant domain extension for all Japanese animation, comic books, manga, and the culture surrounding it.
  • Need some ideas for .MOE domain names? Consider something along the lines of anime.moe, manga.moe, or yourname.moe.