.NAVY Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .NAVY Domains

Active Navy personnel, Navy veterans, and veteran support groups all have have a specific domain that they can use to build and expand their online presence: .NAVY. It’s an instantly recognizable and memorable domain name that instantly communicates your association with the navy.

Why choose a .NAVY domain?

  • .NAVY is great for personal sites, especially for anyone on active Navy duty or Navy veterans. Because .NAVY is a New Domain, there’s great availability for firstnamelastname.navy domain names. You’ll likely have a better chance of getting your preferred domain name than you would with .COM or .NET, and you get the added branding of having “.NAVY” appear in the address bar.
  • .NAVY isn’t just for people and organizations with a direct connection to the navy. You could register a .NAVY domain name for a website that simply shows your support for the military.