.news Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .news Domains

Whether it’s breaking news or in-depth investigative journalism, the web has replaced print and broadcast mediums as the go-to source for news and information. The .NEWS domain name takes online journalism a step further, allowing you to create domains, websites, and email addresses that are specifically branded for breaking news.

Why choose a .NEWS domain?

 • Create domains, websites, and email addresses that are specifically branded for breaking news.
 • Shorten your domain name (e.g. go from citynamenews.com to cityname.news) and create a more memorable website.
 • Highlight updates or events with a .NEWS domain that forwards to your website’s news page.

How to use your .NEWS domain

 • INDIVIDUALS
  Use .NEWS to start a blog, create an online journalistic portfolio, or link to a Facebook or Twitter feed.
 • NON-PROFITS OR SMBS
  Forward a .NEWS domain to a landing page that houses updates, upcoming events, sales, news, and more.
 • CORPORATIONS
  A .NEWS landing page can hold company press releases, job listings, personnel updates, or a corporate blog.
 • ENTREPRENEURS
  Create the next big viral news network, branding with .NEWS rather than a generic domain.