.NL Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .NL Domains

The .NL domain name presents a great opportunity for local and international companies wanting to represent their business in the Netherlands. Local domain names give your company a professional image, which demonstrates proof of your commitment to local customers. By targeting this local market, you can maximize your company’s revenues.

Why choose a .NL domain?

Registering a .NL top level domain requires a contact address located within the Netherlands.

Demonstrate your commitment to local customers by registering ccTLDs.

More Information
SIDN: the .NL registry