.one Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .one Domains

The .ONE domain is a great chance for your website or business to highlight the most important aspect of your site. Whether your sports number is one, you’re advertising a one-day sale, of you simply consider yourself number one in your field, there are tons of ways to use the .ONE domain.

Why choose a .ONE domain?

  • The .ONE domain is not restricted, so it can be registered by everyone.
  • If your website or business’s name ends in ”one,” use the .ONE domain to shorten your URL. For example, use number.one rather than numberone.com.