.PAGE Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .PAGE Domains

Having an online presence doesn’t mean you need a 100-page website. Instead, convey your most important information on a single web page using the .PAGE domain. Accessed through a secure space, your .PAGE website can offer a simple overview of whatever you’re trying to promote.

Why choose a .PAGE domain?

  • .PAGE pairs perfectly with simple, one-page websites
  • Share information about yourself, your organization, or your cause in a succinct way

Additional Registration Requirements: Please note that .PAGE is intended to be a secure namespace, so all potential .PAGE domain owners must secure their website with an SSL certificate. .PAGE can be purchased just like any other domain, but the connected website will not work properly in browsers until HTTPS has been configured for the site.