.pizza Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .pizza Domains

More and more people are ordering food online rather than over the phone, and consumers research on the internet before trying out a new restaurant. Whether you’re building a new website for your pizza restaurant or looking to streamline the ordering process, a .PIZZA domain name is a great way to build your online presence and get recognized.

Why choose a .PIZZA domain?

  • .PIZZA has great availability, so if you weren’t able to get the exact domain name you wanted on .COM or .NET, now’s the chance to get it with .PIZZA. It’s instantly recognizable, and there’s no mistaking that you’re a pizza restaurant.
  • .PIZZA allows you to register your full, exact business name as domain name, with no unnecessary words or characters. If your business name is Sully’s Pizza, you could simply have sullys.pizza.