.quebec Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .quebec Domains

Quebec is the most popular province to visit in Canada, and it boasts a rich bilingual culture, beautiful landscapes, and a thriving music scene. Getting a .QUEBEC domain directly connects you to this Canadian community, and is perfect for anyone who lives in Quebec, does businesses in Quebec, or travels to Quebec.

Additional Registration Requirements: You must be able to show a connection with or a reasonable interest in the community both at the time of registration and for as long as you use it. Your connection to the community may be of a linguistic, cultural, tourism, commercial or other nature as long as it is favourable and not detrimental to the Québec community.