.reisen Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .reisen Domains

“Reisen” is the Old English word for “journey,” and in German-speaking nations it is used to refer to travel. If you have a travel-focused website, a .REISEN domain is a great way to appeal to German-speaking customers.

Why choose a .REISEN domain?

  • Travel agents, travel companies, rental companies, travel bloggers, and anyone else involved in the travel industry can benefit from a .REISEN domain—especially anyone with a German audience.
  • There are no restrictions on .REISEN domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.