.rentals Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .rentals Domains

Now there’s a dedicated namespace for any type of rental service. Property management companies can use .RENTALS to showcase their available houses and apartments. Car rental services can brand their websites with a memorable extension. It’s a whole new way to promote your rental business.

Why choose a .RENTALS domain?

  • A .RENTALS domain name is much more descriptive than a generic extension like .COM or .NET domain. Anyone who sees your domain will expect information about rentals.
  • There are no restrictions on .RENTALS domain names. Anyone can register for any purpose.