.restaurant Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .restaurant Domains

Many people search online to find new dining destinations, and with the .RESTAURANT domain name, there’s an awesome new option for creating an online address for your restaurant.

Why choose a .RESTAURANT domain?

  • Try registering your full business name as a .RESTAURANT domain name. There’s a great chance that the domain is available, and it does a better job of adding branding to your website than you’d get from a similar .COM or .NET.
  • There are no restrictions on .RESTAURANT domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.