.reviews Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .reviews Domains

Online reviews are crucial in a consumer’s purchasing decision. Nearly 80 percent of Americans say that online reviews help inform their purchases. Use your .REVIEWS domain to engage with consumers and offer your valuable opinions.

Why choose a .REVIEWS domain?

  • Businesses can use a .REVIEWS domain name to showcase reviews of their own products, both from customers and professional sources.
  • Individuals can take advantage of the great availability for .REVIEWS domain names and create a destination that’s specific and memorable.