.SARL Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .SARL Domains

SARL, or Société Anonyme à Responsabilité Limitée, is the French language version of LLP, or Limited Liability Partnership. It represents a common licensed distinction for small partnership-based businesses in French-speaking countries.

Why choose a .SARL domain?

  • .SARL provides a unique domain name extension that establishes credibility with potential customers, increases visibility, and helps develop the online community of SARLs for the purposes of networking and business-to-business marketing.
  • In addition to having great availability, .SARL also brands your online presence with a term that is specific, credible, and instantly recognizable to French-speaking internet users.