.singles Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .singles Domains

With .SINGLES, you can create a great online destination for promoting events, groups, products, and promotions geared toward single people.

Why choose a .SINGLES domain?

  • .SINGLES is relevant—more than 51 percent of adults in the United States identify themselves as single, according to a 2012 estimate.
  • A .SINGLES domain name could be used for a dating website, nightlife events, or even your own personal online singles ad.

As more people embrace their single selves, there’s a market niche for events, groups, products, and promotions that appeal specifically to single people. .SINGLES provides an easy-to-find namespace for singles, fitting the needs of singles groups, online dating sites, event coordinators, venues who run specials for singles, and bloggers or writers who give singlehood advice. When searching .SINGLES, consider domain names like events.singles, mixer.singles, or even yourname.singles.