.social Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .social Domains

It’s more important than ever that your business or website is part of the conversation on social media, and a .SOCIAL domain name is a great way to be sure you’re noticed. .SOCIAL is a place for brands, organizations, and individuals to showcase their social media efforts—it’s immediately recognizable, and visitors will expect social media content.

Why choose a .SOCIAL domain?

 • Businesses can use .SOCIAL to host forums, comments, viral campaigns, and photo and video galleries.
 • Social groups can brand their online efforts with .SOCIAL web and email addresses.
 • Individuals can use .SOCIAL to brand themselves as experts in social media—over three million people include “social media” in their LinkedIn profiles.

How to use your .SOCIAL domain

 • BUSINESSES
  Use .SOCIAL to host forums, comments, viral campaigns, and photo or video galleries.
 • SOCIAL GROUPS
  Brand your online efforts with .SOCIAL web and email addresses.
 • INDIVIDUALS
  Use .SOCIAL to establish yourself as an expert in social media or forward your URL to an existing social media presence.
 • INNOVATORS
  Startups that place an emphasis on social media or social interaction can use this unique domain ending to draw attention to their cause.