.SOFTWARE Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .SOFTWARE Domains

.SOFTWARE domain names are perfect for software development companies, publishers, engineers, sales professionals, and any other individual, business, or organization associated with software. It instantly brands your website as software-related and and sets you apart from the competition.

Why choose a .SOFTWARE domain?

  • Software isn’t just for labs, businesses, and colleges, but for the masses—the video game Grand Theft Auto 5 took in more than $1 billion in just three days.
  • .SOFTWARE is great for individuals, like software engineers or college students. You can use .SOFTWARE to build your online portfolio, or forward the domain to your LinkedIn page.
  • .SOFTWARE could also be useful for software development forums and help centers, coding academies, landing pages for online software retailers, and more.