.stream Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .stream Domains

Streaming content is one of the biggest ways that consumers now enjoy movies, music, and more. The .STREAM domain connects website visitors with the media they’re interested in, all in a dedicated name space.

Why choose a .STREAM domain?

  • Websites that stream movies or music can inform their audience of their purpose by using a .STREAM ending.
  • Live streamers can also use this extension to create a branded URL that highlights their content.
  • Websites that offer on demand videos can create a subdomain with .STREAM where users can access their content.