Tag MailChannels

Çfarë MailChannels delivery?

MailChannels Cloud është një SMTP (Simple Mail Transfer Protocol), shërbim që kontrollon dhe identifikon spammers në rrjet dhe eliminon problemet e email-eve. Mund të ruajë reputacionin më të mirë të postës elektronike dhe të sigurojë që email-et të arrijnë me…