.team Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .team Domains

.TEAM has endless uses for website owners. Sports teams can use .TEAM to share information about upcoming games and scores in a unique and professional platform. It is also ideal for marathon or relay teams, especially those who are working to raise funds to support a cause. Businesses also benefit from the .TEAM domain, which shows customers that they have a company culture of collaboration and support.

Why choose a .TEAM domain?

  • Create a professional space for a sports teams to share updates, player profiles, and upcoming games or matches.
  • Highlight a company culture of teamwork and collaboration with a .TEAM domain.
  • Raise funds or raise awareness with a website for a marathon team.