.THEATER Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .THEATER Domains

Wherefore art thou .THEATER? From local movie theaters to Broadway shows, .THEATER is a great opportunity for anyone in the show business. Actors or actresses can also use a .THEATER domain for a personal portfolio, and universities with a theater program can use it was a subdomain.

Why choose a .THEATER domain?

  • Movie theaters and theatre troupes can integrate a prime keyword into their website to attract more visitors.
  • Actors and actresses can indicate their occupation and skills with a .THEATER domain.
  • Universities with a theater or performing arts program can use it as a subdomain on their primary site, or create a new website for that particular school.