.trade Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .trade Domains

For most countries worldwide, international trade forms a significant element of their gross domestic product. Now there’s a domain extension that’s specifically dedicated to worldwide trade.

Why choose a .TRADE domain?

  • .TRADE is a trusted, secure namespace for conducting business activities. Retailers, financial traders, e-commerce websites, and anyone else involved in trade can take advantage of a .TRADE domain name.
  • It doesn’t matter if you’re trading locally, internationally, financially, or just looking for a trading partner—.TRADE is the domain extension for your trading pursuits.