.uk Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .uk Domains

The .UK domain is a ccTLD (country code top level domain), and the Internet country code for the United Kingdom.

Why choose a .UK domain?

  • Extremely popular within the United Kingdom, and one of the most popular TLDs worldwide
  • Market your business in the United Kingdom and demonstrate your commitment to local customers

About .UK domain names

The .UK domain name presents a great opportunity for local and international companies wanting to represent their business in the United Kingdom. Local domain names give your company a professional image.

There are restrictions on .UK domain name registrations

When a registrant address is not within the United Kingdom, a UK address for service must also be supplied (GB, GG, JE or IM). A PO Box addresses (or equivalent services) are not permitted.

More Information

The .UK registry: nominet