.university Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .university Domains

.UNIVERSITY has many applications, with established colleges and universities being the most obvious market. It allows higher learning institutions to register a domain that exactly matches the school’s name, such as syracuse.university or coloradostate.university.

Why choose a .UNIVERSITY domain?

  • .UNIVERSITY could also be used for commercial skills academies and seminaries, such as an online web design course or music lessons.
  • There are no restrictions on .UNIVERSITY domains, because it is an open TLD. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.