.ventures Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .ventures Domains

Ventures help start-up companies gain footing in the global marketplace and are invaluable to business owners. The .VENTURES extension provides a namespace for promoting new business ideas.

Why choose a .VENTURES domain?

  • Use your .VENTURES domain name to campaign for grassroots funding for startups.
  • .VENTURES can also be useful for travel companies and travel agents.
  • Create a travel blog with .VENTURES and write about your travel experiences to better guide fellow world explorers.