.vodka Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .vodka Domains

Whether you’re one of the world’s most successful vodka brands, a craft distillery, or simply a vodka enthusiast, .VODKA is the perfect New Domain for promoting and discussing this popular spirit.

Why choose a .VODKA domain?

  • Vodka distilleries can use .VODKA to simplify their domain and add some unique branding. Rather than companynamevodka.com, you can have companyname.vodka.
  • .VODKA has plenty of uses outside of the business world. You could use .VODKA to post vodka reviews or share recipes for your favorite vodka cocktails.