.website Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .website Domains

The word “website” is synonymous with the internet. It’s instantly recognizable and memorable to internet users all over the world, and it’s understood in several languages. It’s meaningful, self-explanatory, and perfectly generic.

Why choose a .WEBSITE domain?

  • With .WEBSITE, there’s a domain extension that’s just as generic as .COM, but since .WEBSITE is a New Domain, there’s great availability. You can get the exact domain you want.
  • Though there are other New Domains that appeal to specific niches, geographic areas, or novelty terms, .WEBSITE is the first generic New Domain to hit the global market.