.wiki Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .wiki Domains

A wiki is a website that allows users to collaboratively write, edit, and review content. Wikis are great for creating extensive online encyclopedias on any topic: history, fiction, video games, and more.

Why choose a .WIKI domain?

  • With the popularity of wikipedia.org and wiki-building sites like wiki.com, “wiki” is a common and recognizable term. Anyone who sees your .WIKI domain will know that you’re providing wiki content.
  • .WIKI makes it easy to brand your wiki as your own, rather than hosting it on another domain or website.