.work Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .work Domains

.WORK is a New Domain name that is perfect for job boards, career counseling, temp job postings, mentoring and training programs, and any other application of the word “work.” It’s specific and instantly memorable, helping your careers-focused website stand out from the crowd.

Why choose a .WORK domain?

  • .WORK instantly brands your website, and anyone who visits will expect careers-related content. It sets your website apart from similar sites that use generic domain names.
  • There are no restrictions on .WORK domain names. Anyone can register, and the domain can be used for any purpose.