.world Domain

A partire da @
Mbrojtja Whois

Duke regjistruar një domain ju rrezikoni të ekspozoni emailin dhe numrin tuaj të telefonit në internet. Me këtë shërbim të dhënat tuaja personale janë të sigurta.

Menaxhimi i DNS Falas

Ofrojmë mundësine për të menaxhuar DNS për domenin tuaj pa pagesë. Përfshin URL Forwarding, dhe Email Forwarding gjithashtu.

Menaxhimi i Lehtë

Ju mund të ndryshoni me lehtësi nameserverat e domainit nga paneli ynë. Ju mund të përdorni nameserverat tanë falas ose të një Hosti tjetër.

Auto-Rinovim

Mbroni domeinin tuaj nga skadimi dhe humbja aksidentale duke mundësuar rinovimin automatik. Mund të ktheheni te rinovimi manual në çdo kohë.


About .world Domains

With the .WORLD domain, you can tell your website visitors that your content appeals to an audience from around the globe. International companies or competitions can use .WORLD to highlight global participation and charities can use it to encourage users to make the world a better place.

Why choose a .WORLD domain?

  • International companies can indicate their global presence by using a .WORLD domain.
  • Worldwide competitions can indicate their scale with .WORLD as well, and emphasize participation from around the globe.
  • Nonprofits and charities can use a .WORLD domain to increase awareness of issues in other parts of the world and encourage global participation in helping other countries.